Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hillary Clintonin yritys kosiskella latinoäänestäjiä kääntyi itseään vastaan – ”Et ole isoäitini”

Ulkomaat
 
Kuvakkaappaus Hillary Clinton kampanjasivulta.
Kuvakkaappaus Hillary Clinton kampanjasivulta.

Yhdysvaltain presidentiksi pyrkivän Hillary Clintonin tytär Chelsea ilmoitti jouluviikolla, että Hillarysta tulee toista kertaa isoäiti.

Clintonin kampanjatiimi näki perheuutisessa tilaisuuden vedota latinotaustaisiin äänestäjiin.

Ehdokkaan kampanjablogissa julkaistiin kirjoitus ”7 things Hillary Clinton has in common with your abuela” eli seitsemän asiaa, jotka Hillary Clintonilla on yhteistä isoäitisi kanssa.

Espanjan sana abuela merkitsee isoäitiä.

Kirjoituksen mukaan Hillary Clinton huolehtii lapsista kaikkialla, hän tietää mikä on parasta, ei suvaitse epäkunnioitusta ja hänellä on vain yksi sana Donald Trumpia varten: ¡Basta! eli riittää.

Kirjoitus ei tehnyt vaikutusta latinotaustaisiin äänestäjiin, jotka eivät selvästikään arvostaneet siitä, että heidän isoäitejään käytetään kampanjatarkoituksiin.

Arvostelijat huomauttivat, että Clinton ei ole kasvanut köyhissä oloissa eikä hän joudu elämään eri maassa kuin perheensä.

Sosiaalisessa mediassa levisivät viestit tunnuksella #NotMyAbuela eli ei minun isoäitini.

Marisol Ramos -niminen henkilö kirjoitti Twitterissä, että ”Hillary ei ole isoäitini, koska minut erottivat omastani monien mailien välimatka ja militarisoitu raja.”

Christian Vasquez puolestaan sanoi, että ”minun isoäitini ei yrittäisi ostaa latinoiden ääniä käyttämällä espanjan kielen sanoja ja yrittämällä esittää samaistuvansa kamppailuihin, joita hän ei koskaan tule tuntemaan”.

Yksi käyttäjä kirjoitti, että ”isoäitini ei olisi koskaan pysynyt isoisäni rinnalla, jos isoisä olisi tehnyt samoin kuin Bill Clinton ”.

Hillary Clintonilla on entuudestaan yksi lapsenlapsi, syykuussa 2014 syntynyt Charlotte. Clintonien tyttären Chelsean ja hänen miehensä Marc Mezvinskyn toinen lapsi syntyy ensi kesänä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat