Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Japanilainen rehtori tuomittiin nuorten filippiiniläistyttöjen alastonkuvista

Ulkomaat
 
HS–AFP

Japanilainen entinen rehtori Yuhei Takashima, 65, tuomittiin Japanissa kahdeksi vuodeksi vankeuteen alastomien filippiiniläisten tyttöjen kuvaamisesta. Vankeutta kuitenkin lykättiin neljällä vuodella, kun syytetty lupasi, ettei hän jatka lain rikkomista. Entisen rehtorin kerrotaan maksaneen seksistä 12 000 naiselle Filippiineillä.

Takashiman kerrotaan harrastaneen seksiä jopa 14-vuotiaiden tyttöjen kanssa. Jiji Pressin uutisen mukaan kuvissa oli 12–14-vuotiaita tyttöjä, ja nämä kuvattiin filippiiniläisessä hotellissa pari vuotta sitten.

Japanilaisen median mukaan Takashima oli pikkutarkasti luetteloinut lähes 150 000 valokuvaa seksuaalisista kohtaamisistaan yli 27-vuotisen ajanjakson aikana. Kuvat oli tallennettu noin 400 albumille. Tuomittu kertoi oikeudessa, että hänellä on tapana kerätä asioita ja että hän halusi säilyttää muistot.

Takashima alkoi maksaa seksistä, kun hänet lähetettiin japanilaiseen kouluun Filippiineille Manilaan vuonna 1988. Myöhemmin hän teki Filippiineille vuosittain kolme seksimatkaa, yhteensä 65 matkaa. Takashima harrasti seksiä yli 12 000 naisen kanssa. Naiset olivat iältään 14–70-vuotiaita.

Oikeuden puheenjohtaja luonnehti tuomitun tekoja pahoiksi ja halveksittaviksi, sillä tämä käytti hyväkseen nuorien tyttöjen taloudellista ahdinkoa. Tuomari huomautti, että opettajana tuomitun olisi pitänyt tietää, että sekä Japanissa että Filippiineillä tyttöjä pitää suojella.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat