Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aattoillan ja joulupäivän pahimmassa turmassa kuoli kaksi Hämeenkyrössä

Ulkomaat
 

Aattoiltana ja joulupäivänä puoleen päivään mennessä vältyttiin pääosin pahoilta liikenneturmilta ja muiltakin onnettomuuksilta. Hämeenkyrössä tuhoisassa omakotitalon palossa kuitenkin kuoli iäkäs pariskunta aattona.

Pienempiä paloja oli siellä täällä. Turussa Saukonojantie 34:ssä vuonna 1958 rakennetussa kaksikerroksisessa omakotitalossa kuumentuneet sähköjohdot sytyttivät tulipalon aattona iltaseitsemän aikoihin. Palo saatiin sammutetuksi, eikä kukaan loukkaantunut. Omaisuusvahingot jäivät vähäisiksi.

Ilmajoella Könnintiellä syttyi tuleen maatilarakennuksen tiloissa mopoauto aattoiltana. Alkusammutus kuitenkin esti palon laajenemisen.

Turun Hirvensalossa aattoiltana paritalossa syttyi tulipalo, joka levisi ullakolle. Talossa syttymishetkellä olleet viisi aikuista ja neljä lasta selvisivät vammoitta.

Loviisassa aattoiltana Seppäläntie 22:ssa liekehti rivitalo. Palavasta talosta tuotiin hengissä ulos ihminen ja koira.

Savonlinnassa Miikkulantiellä paloi joulupäivänä aamuyöllä entinen kivi- ja puurakenteinen navetta. Pajana, varastona ja autosuojana palvellut rakennus tuhoutui täysin. Sisällä oli muun muassa auto, traktori ja hitsauspulloja.

Isossakyrössä yksi henkilö loukkaantui aattoiltana lievästi, kun henkilöauto ajoi liikennejakajaan, törmäsi valopylvääseen ja kaiteeseen ja ajautui väärälle kaistalle.

Perjantaina puolenyön jälkeen Hausjärvellä murtauduttiin Oitin R-kioskiin. Ikkunan läpi murtautunut varas vei alustavan selvityksen mukaan ainakin raha-arpoja. Voi myös olla, että murtautujia oli useampia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat