Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Turkin presidentin väitetään pelastaneen miehen itsemurhalta keskellä Istanbulia – sankariteko ei vaatinut edes autosta poistumista

Televisiokamerat taltioivat näyttävällä paikalla tapahtuneen operaation.

Ulkomaat
 
Presidentinkanslia
Sillan kaiteelta haettu mies kätteli presidentti Recep Tayyip Erdogania pelastamisoperaation päätteeksi. Kuva on presidentinkanslian välittämä.
Sillan kaiteelta haettu mies kätteli presidentti Recep Tayyip Erdogania pelastamisoperaation päätteeksi. Kuva on presidentinkanslian välittämä. Kuva: Presidentinkanslia

Turkin itsevaltainen presidentti Recep Tayyip Erdogan näyttäytyi joulupäivänä sankarina, kun hän onnistui presidentinkanslian välittämien tietojen mukaan estämään itsemurhan keskellä Istanbulia.

Televisiokamerat taltioivat näyttävällä paikalla tapahtuneen sankariteon. Erdoganin ei tarvinnut nousta autostaan operaation ajaksi tai laskea älypuhelinta korvaltaan.

BBC:n mukaan joulupäivän satumainen tarina tapahtui Bosporinsalmen ylittävällä sillalla, kun Erdoganin autosaattue pysähtyi sillankaiteessa roikkuneen miehen vierelle.

Turkkilaisen uutistoimiston Doganin välittämällä videolla näkyy, miten turvamiehet saattavat itsemurhakandidaatin Erdoganin virka-autolle. Mies ei istuudu presidentin autoon vaan puhuu Erdoganille ovensuusta.

Hetken päästä mies jo suutelee presidentin kättä.

Uutistoimisto Dogan kertoo poliisin taivutellaan miestä alas sillan kaiteelta kahden tunnin ajan ennen presidentin saapumista. Hän kärsii uutistoimiston mukaan masennuksesta ja perheongelmista.

Joidenkin tietojen mukaan Erdogan lupasi miehelle apua.

Turkin presidentti on yrittänyt rakentaa imagoa hyväsuisena kansanmiehenä. Hän asuu Ankarassa yli tuhannen huoneen palatsissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat