Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Itävallan poliisi: Varoitus iskusta Euroopassa ennen uuttavuotta – Supon mukaan Suomen tilanteessa ei ole muutoksia

Ulkomaat
 
SUZANNE PLUNKETT
Poliisi vartioi Leytonstonen metroasemaa Lontoossa joulukuun alussa. Eurooppalaisia kaupunkeja varoitetaan hyökkäyksestä.
Poliisi vartioi Leytonstonen metroasemaa Lontoossa joulukuun alussa. Eurooppalaisia kaupunkeja varoitetaan hyökkäyksestä. Kuva: SUZANNE PLUNKETT

Itävallan poliisi kertoo, että ”ystävällismielinen tiedustelupalvelu” on varoittanut useita Euroopan pääkaupunkeja mahdollisesta ammuskelu- tai pommi-iskusta ennen uuttavuotta.

Suojelupoliisin mukaan Suomen osalta ei ole tullut mitään sellaista uutta tietoa, minkä vuoksi terrorismin uhka-arviota pitäisi muuttaa.

”Erilaisten vihjeiden ja uhkakuvien todenperäisyyttä selvitetään jatkuvasti ja viranomaiset kaikissa maissa ryhtyvät välittömästi toimenpiteisiin, jos tarvetta on”, kertoo ylitarkastaja Tuomas Portaankorva Suposta.

Itävallassa Wienin poliisi on tehostanut turvatoimia. Valmiutta on paikallisen Kurier-lehden mukaan kohotettu myös muualla Itävallassa.

Myös epäiltyjen nimiä kerrotaan olevan tiedossa ja välitetyn eteenpäin. Nimilistan selvittäminen ei ole vielä johtanut lisätoimiin, Wienin poliisi kertoo.

Varoitus ei kohdistu tiettyyn paikkaan tai ajankohtaan, poliisin edustaja kertoi Itävallan uutistoimistolle APA:lle.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, mitä kaikkia Euroopan pääkaupunkeja ”ystävällismielisen tiedustelupalvelu” on varoittanut.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat