Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Irak: Kymmeniä Isisin taistelijoita kuollut

Irak aloitti hyökkäyksen Ramadin keskustaan tiistaiaamuna, mutta kaupungin valtaamista ovat hidastaneet tarkka-ampujat, pommiansat, tienvarsipommit ja itsemurhapommittajat.

Ulkomaat
 

Irakin sotilaat ottivat lauantaina rajusti yhteen äärijärjestö Isisin kanssa Ramadin kaupungissa Keski-Irakissa. Uutistoimisto Reutersin mukaan Irakin joukot kertovat olevansa enää vajaan kilometrin päässä kaupungin hallintokeskittymästä.

Irak aloitti hyökkäyksen Ramadin keskustaan jo tiistaiaamuna, mutta kaupungin valtaamista ovat hidastaneet tarkka-ampujat, pommiansat, tienvarsipommit ja itsemurhapommittajat.

”Siellä on parhaillaan meneillään rajuja taisteluita, joissa Irakin armeija ja Daesh ovat vastakkain”, poliisipäällikkö Ahmed al-Dulaimi kertoo uutistoimisto AFP:n mukaan. Daesh on Isisin arabiankielinen kirjainlyhennenimi.

Al-Dulaimin mukaan viimeisimmissä yhteenotoissa ainakin kaksi Irakin armeijan sotilasta on kuollut ja yhdeksän haavoittunut. Viranomaisten mukaan perjantaina sotilaita kuoli ainakin kolme.

Irakin viranomaisten antamien tietojen mukaan Isisin riveissä taistelevia sotilaita kuoli pelkästään perjantaina 23.

Isis on pitänyt Ramadia hallussaan toukokuusta lähtien. Kaupungin menettäminen oli silloin suuri ja nolo takaisku Irakin hallitukselle.

Räjähdykset seuraavat toisiaan Ramadissa
Räjähdykset seuraavat toisiaan Ramadissa
Irakin hallituksen joukot yrittävät vallata miinoitettua Ramadin kaupunkia takaisin Isis-terroristijärjestöltä. Kuva: Reuters
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat