Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joulupäivän ihme: Berliiniläiskissa pääsi kotiin oltuaan seitsemän vuotta kadoksissa

Miko-kissa katosi vuonna 2008. Perhe sai joululahjaksi puhelun Berliinin eläinsuojeluyhdistykseltä: laiha kissa oli tunnistettu mikrosirun avulla.

Ulkomaat
 
Kuvakaappaus Mikosta ja tämän emännästä Berliinin eläinsuojeluyhdistyksen sivuilta.
Kuvakaappaus Mikosta ja tämän emännästä Berliinin eläinsuojeluyhdistyksen sivuilta.

Berliiniläinen Elena Hanke oli 11-vuotias, kun hänen kissansa Miko katosi. Hän muistaa yhä, miten etsi kissaansa suruissaan Charlottenburgin kaupunginosassa Berliinissä vuonna 2008.

Nuoren naisen riemua voi vain kuvitella, kun Hanke, hänen sisarensa Jennifer ja perheen isä hakivat Mikon eläinsuojasta kotiin joulupäivänä.

Onnellisesta joulutarinasta kertovat uutistoimisto AFP ja brittilehti The Guardian.

Miko löydettiin Kreutzbergin kaupunginosasta, joka ei ole kuin muutaman kilometrin päässä Charlottenburgista, jossa Miko katosi. Kissa tunnistettiin mikrosirun ansiosta.

Miko sai antibiootteja, Berliinin eläinsuojeluyhdistys kertoo sivuillaan. Se oli vähän liian laiha, mutta muuten hyvässä kunnossa. Yhdistys muistuttaakin, miten paljon hyötyä ja iloa lemmikin mikrosirusta on.

Mikon onnellinen tarina ei ole ainoa laatuaan. Esimerkiksi Australian Victoriassa Shelby-kissa palasi vuonna 2014 kotipihaansa 13 vuotta lähtönsä jälkeen. Asiasta kertoi esimerkiksi Channel 7 News.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat