Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espanjalaismediat: Hai puri naista Kanariansaarilla

38-vuotias espanjalaisnainen julkaisi perjantaina Twitterissä kuvan puremajäljistä, joiden hän kertoo tulleen hain hyökkäyksestä.

Ulkomaat
 

Hain epäillään purreen naista Gran Canarian saarella Arinagassa.

Uutissivusto CanariasAhoran mukaan 38-vuotias, Madridissa asuva Cristina Ojeda julkaisi perjantaina Twitterissä kuvan puremajäljistä, joiden hän kertoo tulleen hain hyökkäyksestä.

Ojeda kertoo CanariasAhoralle, että hän oli tuntenut uidessaan jonkin tarttuvan häntä käteen. Hän kuvailee käteensä tarttunutta kalaa harmaanruskeaksi ja suureksi. Ojeda oli riuhtaissut kätensä irti, ja eläin oli lipunut takaisin syvyyksiin.

Välikohtaus sattui Risco Verde -nimisen rannan lähellä. Alue on suosittu espanjalaisten sukeltajien ja kalastajien keskuudessa, mutta on kaukana turistirannoista.

Haiasiantuntija ja Kanarian haiyhdistyksen puheenjohtaja Fernando Frias kuvailee tapahtunutta yksittäistapaukseksi.

The Canary News -uutissivuston mukaan Frias kertoo, ettei hän edes ensin uskonut, että kyseessä oli hai. Frias kuitenkin kävi lauantaina tapaamassa Ojedaa, ja puremajälkien tarkastelun perusteella hän epäilee, että kyseessä saattoi olla silkkihai. Frias epäilee, että hai saattoi olla jopa kaksi metriä pitkä.

Arinaga sijaitsee kahden kalafarmin välissä, mikä voisi Friasin mielestä selittää sen, että normaalisti syvillä vesillä viihtyvä kala olisi uinut rannikolla.

Frias kuitenkin vakuuttaa, että tapaus oli todella harvinainen. Hänen mukaansa vastaavaa tulee tuskin tapahtumaan ainakaan seuraavaan 50 vuoteen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat