Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies souti yksin 14 500 kilometriä Tyynenmeren ylitse

Seikkailunhaluinen John Beeden on kesyttänyt soutamalla myös Atlantin.

Ulkomaat
 
Tältä näyttää Tyynenmeren yli soutanut
Tältä näyttää Tyynenmeren yli soutanut
53-vuotias britti John Beeden on ensimmäinen Tyynenmeren yli yksin soutanut ihminen. Beeden lähti matkaan San Franciscosta kesäkuussa ja saapui perille Australian Cairnsiin joulukuun 27. päivä. Kuva: Reuters

Britti John Beeden, 53, on ensimmäinen ihminen, joka on soutanut yksin Tyynenmeren yli yhtäjaksoisesti Yhdysvalloista Australiaan, kertoo uutistoimisto Reuters.

Beeden aloitti soutu-urakkansa San Franciscosta 1. kesäkuuta. Perille Australian Cairnsiin hän saapui kuusimetrisellä veneellään 27. joulukuuta – yli kuukauden myöhemmin kuin hän alunperin oli arvioinut.

Seikkailuhenkistä Beedeniä olivat vastassa vaimo ja kaksi tytärtä, sekä luonnollisesti Australian rajaviranomaiset, jotka tarkastivat Beedenin passin.

Socks II -nimisestä veneestään horjahtaen laiturille astunut Beeden kertoi laihtuneensa viisi kiloa 209 soutupäivän aikana. Beeden sanoi soutaneensa jopa 15 tuntia vuorokaudessa. Välillä tuulet painoivat hänet satoja merimaileja takaisin tulosuuntaan, ja koko matka oli soudettava uudestaan.

”Noin 14 500 kilometriä, se on pitkä matka. Vain kerran elämässä”, Biden sanoi kuivalle maalle päästyään.

Beeden on soutanut aiemmin myös Atlantin ylitse.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat