Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kalifornian Disneyland laajentaa Tähtien sota -teemaan – kotieläinpuisto saa väistyä

Ulkomaat
 
BENOIT TESSIER / REUTERS
Tähtien sodan hahmoja Pariisin Disneylandissa uusimman elokuvan ensi-iltatapahtumassa joulukuun 16. päivänä.
Tähtien sodan hahmoja Pariisin Disneylandissa uusimman elokuvan ensi-iltatapahtumassa joulukuun 16. päivänä. Kuva: BENOIT TESSIER / REUTERS

Kalifornian Disneyland sulkee osia vanhemmista toiminnoistaan kehittääkseen uutta - Tähtien sota -teemalla.

Anaheimissa sijaitsevan teemapuiston muutossuunnitelmista kertoo Los Angeles Times.

Tänä vuonna 60 vuotta täyttänyt Disneyland ryhtyy remonttiin tammikuun alkupäivinä. Uudesta Tähtien sota -alueesta tulee neljäntoista eekkerin eli vajaan kuuden hehtaarin laajuinen.

Remontissa kymmenen kohdetta, joista osa on ravintoloita, suljetaan. Osa avataan uudelleen, mutta joidenkin kohdalla sulkeminen on lopullista.

Sen tieltä saavat kokonaan väistyä Big Thunder Jamboree -esiintymislava, samalla teemalla oleva barbeque-ravintola sekä kotieläintila.

Kotieläintilan eläimet on adoptoinut eteläkalifornialainen perhe, joka on työskennellyt Disneyn eläinten kanssa aikaisemmin, teemapuistosta kerrotaan LA Timesille.

Elokuvayhtiö Disney osti Tähtien sota -elokuvien ja tuotteiden oikeudet omistavan Lucasfilmin vuonna 2012. Kauppahinta oli neljä miljardia dollaria.

Kaupan kannattavuutta voi arvioida esimerkiksi sen perusteella, että seitsemäs Tähtien sota -elokuva Star Wars: The Force Awakens ylitti lipputuloissaan maailmanlaajuisen miljardin dollarin eli runsaan 910 miljoonan euron rajan jouluviikonloppuna. Se rikkoi miljardin rajan nopeammin kuin mikään elokuva historiassa.

Oikaisu 28.12. kello 6.52: Uutisessa kirjoitettiin tulevan alueen olevan 14 aaria, mutta kyse on eekkereistä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat