Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Putinin lausahdukset kirjaksi – ”Kaikki, mitä hän sanoo, tulee aina tapahtumaan”

Venäjän presidentti on muun muassa ilmoittanut ”vetävänsä tšetšeenit vessasta alas” ja on maininnut Ukrainalta Venäjään liitetyn Krimin aina olleen erottamaton osa Venäjää.

Ulkomaat
 
© Reuters Photographer / Reuters
Putinin lausahdukset päätyivät kirjaksi.
Putinin lausahdukset päätyivät kirjaksi. Kuva: © Reuters Photographer / Reuters

Venäjän presidentin Vladimir Putinin sutkaukset on laitettu kansien väliin – ja lähetetty Kremlin työntekijöille.

Sanat, jotka muuttavat maailmaa -nimellä kulkevan kirjan on koonnut Putin-myönteisen The Network -nuorisojärjestön edustaja Anton Volodin.

”Huomasimme, että kaikki, mitä Putin sanoo, tulee aina tapahtumaan tavalla tai toisella. Kirjassa jäljitimme hänen sanomisensa ja todistimme sen oikeaksi”, Volodin kertoi Networkin tiedotteessa uutistoimisto Reutersin mukaan.

Kirjaan on päätynyt Putinin heittoja ja linjanvetoja vuosien varrelta. Hän muun muassa ilmoitti aikanaan ”vetävänsä tšetšeenit vessasta alas” ja on maininnut Ukrainalta Venäjään liitetyn Krimin aina olleen erottamaton osa Venäjää.

Reutersin mukaan Putinin korkean tason avustaja on sanonut, että kirjan pitäisi löytyä kaikkien parlamentin jäsenten työpöydältä. Kirja auttaisi parlamentin jäseniä ymmärtämään sisä- ja ulkopoliittista päätöksentekoa.

Myös viimeisen reilun kuukauden aikana Putin on availlut sanaista arkkuaan, mutta kaikki presidentin lausunnot eivät luonnollisesti ole ehtineet kirjaan.

Hän esimerkiksi arveli turkkilaisten poliittisten johtajien ”päättäneen nuolla amerikkalaisia tietystä paikasta”.

”Luultavasti vain Allah tietää, miksi he sen tekivät”, Putin mietti syytä turkkilaisten venäläiskoneen alasampumiselle kansakunnan tila -puheessaan joulukuun alussa.

Uusi kirja on lähetetty Kremliin kaikille parlamentin jäsenille sekä viranomaisille.

Se tulee myyntiin venäläisiin kirjakauppoihin tammikuussa. Hintaa kirjalla tulee olemaan 800 ruplaa, noin 10 euroa.

Presidentti Putinin ”pehmeä, mutta luja” nimikkopartavesi sen sijaan päätyi kaupan hyllylle jouluaattona. Naisille suunnattu hajuvesi on odoteltavissa ensi vuonna, kertoi brittilehti The Guardian jouluaattona.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat