Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hollantilaisnaiselle miljoonavoitto kesken avioeron – oikeus jätti miehen nuolemaan näppejään

Naisen 2,1 miljoonan euron lottovoitto keskellä avioeroa sai toisen naisen luokse muuttaneen miehen riitauttamaan asian oikeudessa.

Ulkomaat
 
Rio Gandara / HS
Miehen mielestä voitosta olisi kuulunut puolet hänelle.
Miehen mielestä voitosta olisi kuulunut puolet hänelle. Kuva: Rio Gandara / HS

Hollantilaisnainen saa oikeuden päätöksellä pitää yksin 2,1 miljoonan euron lottopotin, jonka hän voitti keskellä avioeroa, uutistoimisto Reuters kertoo.

Ex-mies riitautti asian naisen voiton jälkeen vetoamalla oikeudessa siihen, että hän oli vaimonsa kanssa lotonnut aina yhdessä koko heidän 30-vuotisen avioliittonsa ajan ja he olivat maksaneet loton yhteiseltä taloustililtään. Miehen mielestä voitosta olisi kuulunut puolet hänelle.

Oikeuden mukaan pariskunta oli jakanut omaisuutensa jo avioeroa hakiessaan lokakuussa 2014, vaikka ero ei virallisesti ollutkaan astunut voimaan.

Nainen osti voittoisan lottorivin 1. tammikuuta 2015, kun pariskunnan ero tuli voimaan kesäkuussa 2015.

Tuomarin mukaan pariskunta oli selvästikin jakanut omaisuutensa jo neljä vuotta aiemmin, kun mies muutti uuden naisystävänsä luokse. Lisäksi lottorivi oli maksettu naisen tililtä, ei yhteistililtä.

Miljoonat pysyivät näin naisella, ja ex-miehen oli tyytyminen puoleen pariskunnan aiemmasta yhteisomistuksista, jonka arvo oli oikeuden mukaan alle 10 000 euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat