Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Moskeijaa vartioineet sotilaat ampuivat heitä päin ajanutta miestä Ranskassa

Ulkomaat
 

Mies ajoi autollaan päin moskeijaa vartioineita sotilaita Valencessa Kaakkois-Ranskassa perjantaina, kertoivat viranomaiset uutistoimisto AFP:n mukaan.

Yksi sotilas sai törmäyksestä vammoja polveensa ja sääreensä. Sotilaat puolestaan haavoittivat kuljettajaa ampumalla, ja yksi luodeista osui sivullista 72-vuotiasta muslimimiestä pohkeeseen, kertoi uutistoimisto Reuters.

”Neljä sotilasta oli maltillisen, hiljaisen moskeijan edessä kahden rukoushetken välissä, aikana jolloin monia saapui rukoilemaan”, Valencen kaupunginjohtaja Nicolas Daragon sanoi Itele-uutiskanavalle Reutersin mukaan.

Daragonin mukaan kuljettaja ehti yhden kerran turhaan yrittää osua sotilaisiin, kunnes toisella kerralla hän osui ja häntä ammuttiin.

Päälleajajan motiivi ei ollut selvä. Sairaalaan vietyä kuljettajaa ei päästy heti kuulustelemaan. Hänen vammansa ovat vakavia mutta eivät hengenvaarallisia.

Sotilaat ovat suojelleet uskonnollisia kohteita ja hallintorakennuksia Ranskassa aiempaa tarkemmin 13. marraskuuta tehtyjen Pariisin terrori-iskujen jälkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat