Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Prinssi William tv-dokumentissa: ”Isyys teki minusta tunteikkaan”

Cambridgen herttua kertoo kavahtavansa ajatusta, ettei voisi nähdä lastensa varttuvan.

Ulkomaat
 
Reuters
Cambridgen herttua William, herttuatar Catherine sekä heidän lapsensa George (vas.) ja Charlotte kuvattiin perhepotrettiin viime lokakuussa.
Cambridgen herttua William, herttuatar Catherine sekä heidän lapsensa George (vas.) ja Charlotte kuvattiin perhepotrettiin viime lokakuussa. Kuva: Reuters

Britannian kruununperijä prinssi William,33, on tuoreessa tv-dokumentissa avautunut perhe-elämästään puolisonsa Catherinen kanssa.

Maanantaina Britanniassa esitettävässä ITV:n dokumentissa prinssi kertoo isyyden tuoneen mukanaan ilon lisäksi myös huolta tulevasta. Pariskunnalla on kaksi lasta, prinssi George, 2,5 ja viime toukokuussa syntynyt prinsessa Charlotte.

Williamin isän prinssi Charlesin hyväntekeväisyyttä käsittelevästä dokumentista uutisoineen Britannian yleisradioyhtiön BBC:n mukaan prinssi William sanoo nyt ”pienimmänkin asian” aiheuttavan hänessä huolta.

”Olen nyt paljon entistä tunteikkaampi, omituista kyllä”, prinssi myöntää ohjelmassa, jossa haastateltavana on myös hänen veljensä prinssi Harry.

”Aiemmin en koskaan pahemmin jännittänyt tai ollut huolissani mistään, mutta nyt pienimmätkin maailmalla tapahtuvat asiat vaikuttavat minuun isänä paljon aiempaa enemmän”, William kertoo.

Hän sanoo ymmärtävänsä, miten kallisarvoista elämä on ja osaavansa laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. William kertoo kavahtavansa ajatusta, ettei voisi nähdä lastensa varttuvan.

Samassa dokumentissa prinssi Charles kertoi toivovansa, että William ja Harry ottaisivat tulevaisuudessa vastuun hänen 40 vuotta sitten perustamansa hyväntekeväisyysjärjestön toiminnasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat