Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kolme tonnia kokaiinia takavarikoitu Espanjassa – ratsiassa pidätettiin 12

Epäillyt ovat Espanjan lisäksi Britanniasta ja Alankomaista, kertoo uutistoimisto AFP poliisilta saamiensa tietojen mukaan.

Ulkomaat
 

Espanjan poliisi on takavarikoinut kolme tonnia kokaiinia ja pidättänyt kaksitoista epäiltynä huumeiden salakuljetuksesta, kertoo uutistoimisto AFP Espanjan poliisilta saamiensa tietojen mukaan.

Galician itsehallintoalueella maan luoteisosassa tehty ratsia on poliisin mukaan ”suurin tämäntyyppinen Galiciassa sitten vuoden 1999”. Poliisi kertoo epäiltyjen olevan Espanjan lisäksi Britanniasta ja Alankomaista muttei paljasta tarkemmin, missä ratsia tehtiin.

Tapaus kytkeytyy tiettävästi merkittävään salakuljetusliigaan, joka on keskittynyt Etelä-Espanjan Costa del Soliin.

Espanja on Eurooppaan saapuvan kokaiinin merkittävä väylä. Kokaiinia tuodaan etenkin Espanjan entisistä siirtomaista Latinalaisesta Amerikasta.

Joulukuussa Espanjan poliisi takavarikoi 1,4 tonnia Kolumbiasta tuotua tiivistettyä kokaiinia, joka oli naamioitu puurahdin näköiseksi. Marraskuussa taas kerrottiin, että poliisi oli pidättänyt Costa del Solissa brittiläisen Robert Dawesin, joka on ollut Euroopan etsityimpiä huumekauppiaita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat