Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kahden lentäjän pelätään kuolleen postikoneen maahansyöksyssä Pohjois-Ruotsissa

Konetta lensivät 42-vuotias espanjalainen kapteeni ja 34-vuotias ranskalainen perämies. Heidän pelätään kuolleen turmassa.

Ulkomaat
 
Cimber
Maahan syöksynyt lentoyhtiö West Atlanticin postikone oli samaa Bombardier CRJ200 -mallia kuin kuvan SAS:n matkustajakone.
Maahan syöksynyt lentoyhtiö West Atlanticin postikone oli samaa Bombardier CRJ200 -mallia kuin kuvan SAS:n matkustajakone. Kuva: Cimber

Kahden lentäjän pelätään kuolleen postikoneen syöksyttyä maahan Pohjois-Ruotsissa perjantain vastaisena yönä.

Bombardier CRJ200 -mallinen kone oli matkalla yöllä Oslosta Tromssaan, kun se lähetti hätäkutsun.

”He lähettivät vain lyhyen hätäkutsun, ja sen jälkeen kone katosi tutkasta”, kertoi lentoyhtiö West Atlanticin tomitusjohtaja Gustaf Thureborn ruotsalaislehti Svenska Dagbladetin mukaan.

Norjan ilmavoimat havaitsivat maahan syöksyneen koneen Akkajaure-järven tuntumassa lähellä Norjan rajaa. Turmapaikka sijaitsee syrjässä tuntureiden keskellä, ja koneen luokse on ollut hidasta päästä etäisyyksien sekä kylmän sään takia.

Lentokone tuhoutui turmassa täysin. Koneesta jäi turmapaikalle vain palasia.

Konetta lensivät kokeneet 42-vuotias espanjalainen kapteeni ja 34-vuotias ranskalainen perämies. Heidän pelätään kuolleen turmassa.

Onnettomuuden syystä ei ole vielä tietoa. Toimitusjohtaja Thureborn kertoi Aftonbladetille, että turman syistä on vielä liian aikaista sanoa mitään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat