Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pariisin pommi-iskujen tekijän piilopaikka löytyi Brysselissä

Poliisi epäilee, että asunnossa majaili yksi Pariisin terrori-iskujen tekijöistä Salah Abdeslam.

Ulkomaat
 
FRANCOIS LENOIR / Reuters
Belgian poliisi epäilee, että tällä kadulla sijaitsevassa asunnossa on tehty Pariisin terrori-iskun pommeja.
Belgian poliisi epäilee, että tällä kadulla sijaitsevassa asunnossa on tehty Pariisin terrori-iskun pommeja. Kuva: FRANCOIS LENOIR / Reuters

Belgian poliisi on löytänyt Brysselissä asunnon, jossa on mahdollisesti tehty Pariisin terrori-iskun pommeja ja jossa yksi iskun tekijöistä on piileskellyt verilöylyn jälkeen.

Schaerbeekissä oleva asunto oli vuokrattu väärällä nimellä. Belgian syyttäjän mukaan asunnosta löytyi jäänteitä pommeihin käytettävästä asetoniperoksidista sekä räjähteiden kuljettamiseen tarkoitettuja vöitä. Asetoniperoksidi on hyvin herkästi syttyvä räjähde.

Poliisi epäilee, että asunnossa majaili yksi Pariisin terrori-iskujen tekijöistä, Salah Abdeslam, 26. Häntä ei ole saatu toistaiseksi kiinni. Abdeslam on ranskalainen, mutta syntynyt Brysselissä. Hänen veljensä räjäytti marraskuussa itsensä Pariisin terrori-iskuissa, joissa kuoli 130 ihmistä.

Reuters
Asunnossa mahdollisesti majaillutta Salah Abdeslamia etsitään.
Asunnossa mahdollisesti majaillutta Salah Abdeslamia etsitään.

Abdeslamia on etsitty kuumeisesti terrori-iskujen jälkeen. Tutkijoiden mukaan avustajat ajoivat Abdeslamin Pariisista Brysseliin iskujen jälkeen.

Belgian viranomaiset ovat pidättäneet ja asettaneet syytteeseen kaikkiaan kymmenen ihmistä Pariisin iskuista. Monilla heistä on ollut yhteyksi Abdeslamiin, kertoo uutistoimisto AFP.

Ranskan mukaan Pariisin terrori-iskut suunniteltiin Brysselissä. Iskujen pääarkkitehti oli epäilysten mukaan Brysselissä asunut Abdelhamid Abaaoud, joka kuoli iskujen aikana.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat