Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Skavstan lentoasema evakuoitiin Ruotsissa räjähdevaaran takia – Västeråsin Ikeassa pommiuhka

Skavstan lentoasema Nyköpingissä Ruotsissa evakuoitiin sunnuntaina. Erikslundin ostoskeskus ja Ikea Västeråsissa taas tyhjennettiin epäillyn pommiuhan vuoksi.

Ulkomaat
 

Skavstan lentoasema Nyköpingissä Ruotsissa evakuoitiin useiksi tunneiksi räjähdevaaran vuoksi sunnuntaina aamupäivällä.

Evakuointiin johti epäilys, että iäkkään matkustajan matkatavaroissa olisi räjähtävää jauhetta. Poliisin pommiryhmä tutki epäilyttävän matkalaukun, mutta ei lopulta löytänyt mitään merkkejä räjähteistä, kertoo Aftonbladet.

Lähtöaula ja matkatavaroiden luovutushallit suljettiin useiksi tunneiksi ja lähteviä lentoja lykättiin tutkimusten ajaksi.

Tukholma-Skavstan lentoasema sijaitsee noin 100 kilometrin päästä Tukholmasta.

Myös toisaalla Ruotsissa koettiin uhkaava tilanne sunnuntaina iltapäivällä. Erikslundin ostoskeskus ja Ikea Västeråsissa tyhjennettiin epäillyn pommiuhan vuoksi, kertovat ruotsalaislehdet. Poliisi, ambulanssi ja pelastuspalvelu kutsuttiin paikalle. Paikalta ei kuitenkaan löydetty alkuiltaan mennessä merkkejä pommista.

Kyseessä on sama Ikea, missä tapahtui kahden ihmisen kuolemaan johtanut puukotus viime elokuussa. Tapauksilla ei ole tiettävästi yhteyttä toisiinsa.

”Saimme soiton mahdollisesta uhasta, ja päätimme varmuuden vuoksi tyhjentää rakennuksen”, sanoo poliisin edustaja Johanna von Wowern paikan päältä Aftonbladetin mukaan.

Erikslund sijaitsee noin 130 kilometrin päässä Skavstan lentokentästä, eivätkä tapahtumat tiettävästi liity toisiinsa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat