Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

George Washingtonin yliopisto mitätöi Bill Cosbyn kunniatohtorin tittelin

Ulkomaat
 
MARK MAKELA / Reuters
Koomikko Bill Cosby saapui kuulemaan syytteiden lukua toissaviikon keskiviikkona Elkins Parkissa.
Koomikko Bill Cosby saapui kuulemaan syytteiden lukua toissaviikon keskiviikkona Elkins Parkissa. Kuva: MARK MAKELA / Reuters

Yhdysvaltain pääkaupungissa sijaitseva George Washingtonin yliopisto on päättänyt mitätöidä koomikko Bill Cosbylle annetun kunniatohtorin arvon, yliopisto ilmoitti maanantaina.

Päätöksen taustalla ovat epäilyt seksuaalirikoksista. Cosby on jo aiemmin myöntänyt hankkineensa rauhoittavia lääkkeitä huumatakseen niillä nuoria naisia, joiden kanssa halusi seksiä. Nyt asianajajat ovat myöntäneet Cosbyn uskottomuuden, mutta kiistäneet seksuaalirikokset.

Yliopiston päätös oli yllätys, sillä aiemmin se on ilmoittanut, ettei mitätöi jo annettuja kunniatohtorin titteleitä jälkikäteen saatujen tietojen perusteella.

Cosbyyn liittyvät syytökset ovat kuitenkin ahdistaneet seksuaalirikosten uhreiksi joutuneita opiskelijoita ja henkilökunnan edustajia, rehtori Steven Knapp totesi.

”Siksi olen päättänyt, että yliopisto mitätöi herra Cosbyn kunniatittelin”, hän ilmoitti.

USA Today -lehti kertoi viime viikolla, että 23 yliopistoa on jo mitätöinyt tai perunut Cosbylle annetun kunniatittelin. Lehden mukaan hänellä on niitä noin 60.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat