Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Krokotiili puri naisen käden irti Australiassa – uhria harmitti auton tahraaminen verellä

Ulkomaat
 

Australian viranomaiset metsästävät krokotiilia, joka puri naiselta käden irti Wyndhamissa maan pohjoisrannikolla keskiviikkona.

Uutistoimisto AFP:n mukaan krokotiili hyökkäsi noin 60-vuotiaan paikallisen naisen kimppuun purosta, joka on vain kolme metriä leveä ja puolitoista metriä syvä. Eläin katkaisi naisen käden kyynärpään yläpuolelta.

Alueellisen uutissivuston WA Todayn mukaan nainen oli tapahtumahetkellä ulkoiluttamassa koiriaan. Kun sivulliset tulivat auttamaan kätensä menettänyttä uhria, tämä yritti kieltäytyä kyydistä sairaalaan, jotta ei tahrisi autoa verellä.

Lopulta nainen lennätettiin sairaalaan Darwiniin, jossa hänet leikattiin. Hän on vakaassa tilassa.

Krokotiili katosi. Sen uskotaan olevan suistokrokotiili, joka voi kasvaa seitsemän metriä pitkäksi ja painaa jopa tonnin.

”Meillä on väkeä paikalla etsimässä eläintä. Jos sitä ei löydy, saamme pian uutta väkeä asentamaan ansan eläimen kiinniottamiseksi ja tuhoamiseksi”, kertoi Länsi-Australian osavaltion puisto- ja villieläinosaston edustaja AFP:lle.

Krokotiilit ovat yleisiä Australian trooppisissa pohjoisosissa. Niiden määrä on kasvanut sitten suojelulakien asettamisen vuonna 1971, ja nykyisin maassa on arviolta satatuhatta krokotiilia. Ne tappavat Australiassa keskimäärin kaksi ihmistä vuodessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat