Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tanskan ex-pääministeri Pelastakaa Lapset -järjestön johtoon

Ulkomaat
 
HS

Tanskan entinen pääministeri Helle Thorning-Schmidt on nimitetty kansainvälisen Pelastakaa Lapset -järjestön pääjohtajaksi. Thorning-Schmidt aloittaa toimessaan huhtikuussa. Hän jättää samalla politiikan ja Tanskan. 20 maassa toimivan järjestön pääkonttori on Lontoossa.

Thorning-Schmidtin puolue sosiaalidemokraatit jäi oppositioon kesäkuun vaaleissa, minkä jälkeen Thorning-Schmidt jätti puoluejohtajan paikkansa Mette Frederiksenille. 49-vuotias Thorning-Schmidt ehti olla pääministeri vuosina 2011–2015 ja puoluejohtaja 2005–2015.

”Lasten suojeleminen, oikeudet ja kehitys ovat olleet aina lähellä sydäntäni, ja odotan, että saan tehdä kaiken voitavani auttaakseni toteuttamaan rohkeita mutta yksinkertaisia tavoitteitamme: että yksikään alle viisivuotias lapsi ei kuolisi sairauksiin, jotka ovat ennaltaehkäistävissä, että kaikilla lapsilla olisi mahdollisuus saada laadukasta koulutusta ja että yksikään lapsi ei joutuis elämään väkivallan ja hyväksikäytön keskellä”, hän sanoo järjestön tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat