Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

”Historia ei ole tyhjä sivu”

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat

”Löydettäessä hän oli päästä varpaisiin mudan peitossa. – – Hänen vaatteensa oli tungettu täyteen vesisammalta, ja hän käytti sitä pysyäkseen lämpimänä yöllä. Se toimi peittona.”

Australiassa metsään viideksi päiväksi eksynyt 41-vuotias hollantilaisnainen pysyi hengissä suojaamalla itsensä auringolta ja kylmältä luonnon antimilla.

”Albanialaiset lähtevät autolla jopa ostamaan leipää lähikaupasta.”

Kauppias Altin Duka kommentoi ilman saastumisen pahenemista Tiranassa. Kommunismin aikana autojen yksityisomistus oli kielletty, ja 1990-luvun alussa Tiranassa oli vain joitain satoja autoja. Nykyään niitä on satojatuhansia.

”Historia ei ole tyhjä sivu, jolle voimme kirjoittaa mieleisemme version nykyisiä näkökulmia ja asenteitamme mukaillen.”

Oxfordin yliopiston johtajan Chris Pattenin sanat tulkittiin vastalauseeksi opiskelijoille, jotka vaativat sortajana ja rasistina pitämänsä kolonialistin Cecil Rhodesin patsaan poistamista yliopiston alueelta.

”Pelkään Jumalaa, en terroristeja.”

Jakartalainen kauppias Dodi Setiawan riensi torstain terrori-iskun tapahtumapaikalle myymään pullotettuja juomia paikalle kerääntyneille ihmisille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat