Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tšekin presidentti: muslimit eivät sopeudu Eurooppaan

Zeman pelkää Euroopassa käyvän ”kuten Kölnissä”.

Ulkomaat
 
Vincent Kessler / Reuters
Tšekin presidentti Miloš Zeman.
Tšekin presidentti Miloš Zeman. Kuva: Vincent Kessler / Reuters

Tšekin presidentin Miloš Zemanin mukaan muslimeita on ”käytännöllisesti mahdotonta” integroida eurooppalaisiin yhteiskuntiin.

”Antaa heidän pitää oma kulttuurinsa, eikä tuoda sitä Eurooppaa. Muutoin käy kuten Kölnissä”, Zeman sanoi televisiohaastattelussa uutistoimisto AFP:n mukaan. Hän viittasi uudenvuodenyön tapahtumiin Saksassa, missä ulkomaalaistaustaiset ahdistelivat naisia joukolla.

71-vuotias Zeman on tunnettu kovasanaisista näkemyksistä Euroopan pakolaiskriisin aikana. Hän on muun muassa väittänyt, että pakolaiskriisi on Egyptin Muslimiveljeskunnan suunnittelema. Zemanin mukaan veljeskunnan tarkoituksena on ”asteittain hallita Eurooppaa”.

2011 Zeman kertoi tsekkiläisen Reflex-aikakauslehden haastattelussa, että islam on vihan uskonto, ja maltillinen muslimi on samalla tavalla ristiriitainen käsite kuin maltillinen natsi.

Zeman välitti vastauksensa YK:n ihmisoikeuskomissaarille puhemiehensä välityksellä: Zeman pysyy mielipiteittensä takana eikä muuta niitä ulkoisen painostuksen alla.

Syyskuun alussa maailmalla herätti huomiota se, että Breclavin rautatieasemalla tšekkipoliisit kirjoittivat numerosarjoja maahan tulevien käsiin ja käsivarsiin. Se toi mieleen toisen maailmansodan vainot.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat