Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sisäministerit ovat esillä ympäri Eurooppaa

Ulkomaat
 
HS
Roni Rekomaa
Petteri Orpo
Petteri Orpo

Petteri Orpo

Pakolaiskriisi on nostanut Petteri Orpon kokoomuksen näkyvimmäksi ministeriksi. Pesti on hallituksen vaikeimpia, mutta Orpo on säilyttänyt malttinsa ja kasvonsa. Kiitosta yhteistyökyvystä on tullut myös puolueen ulkopuolelta.

Orpoa on veikattu kokoomuksen seuraavaksi puheenjohtajaksi, mutta toistaiseksi hän on sanonut, ettei aio haastaa Alexander Stubbia kokoomuksen puoluekokouksessa kesäkuussa.

PETER NICHOLLS
BernardCazeneuve
BernardCazeneuve

Bernard Cazeneuve

Ranskan sisäministeriä luonnehditaan harmaaksi, pidättyväiseksi ja tarkaksi. Pariisin terrori-iskujen järkyttämässä Ranskassa nämä ovat muuttuneet myönteisiksi laatusanoiksi. Cazeneuve on yksi sosialistihallituksen suosituimmista ministereistä. Jos nykyinen pääministeri Manuel Valls joutuisi väistymään, Cazeneuve olisi vahva seuraajaehdokas.

PETER NICHOLLS
Theresa May
Theresa May

Theresa May

Konservatiivipuolueen Theresa May on toiminut Britannian sisäministerinä vuodesta 2010 asti. Hän on maan näkyvimpiä poliitikkoja ja yksi David Cameronin seuraajaehdokkaista. Sisäministerin pesti kuuluu Britanniassakin hallituksen painavimpiin, ja May on ollut kannanotoissaan pääministeriä tiukempi. Akilleen kantapää on maahanmuutto: May ei ole saanut nettomuuttoa kuriin. EU-eroa ajava leiri toivoo Maysta keulahahmoa.

Thomas de Maizière
Thomas de Maizière

Thomas de Maizière

Saksan sisäministeri on pyrkinyt tekemään selväksi, että hän kannattaa liittokansleri Angela Merkeliä tiukempaa turvapaikanhakijapolitiikkaa, vaikka Merkel pomo onkin. De Maiziére tunnetaan virkamiesmäisyydestään ja monisanaisesta ulosannistaan. Hän jää kansansuosiossa kauas suosituimmasta ministeristä, Euroopan talouskurin arkkitehtinä tunnetusta valtiovarainministeristä Wolfgang Schäublesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat