Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sarah Palin tukee Donald Trumpia Yhdysvaltain presidentiksi

Ulkomaat
 
RUTH FREMSON / POOL
Sarah Palin seurasi republikaanipuolueen presidenttiehdokkaiden väittelyä Las Vegasissa joulukuussa.
Sarah Palin seurasi republikaanipuolueen presidenttiehdokkaiden väittelyä Las Vegasissa joulukuussa. Kuva: RUTH FREMSON / POOL

Washington

Republikaanien johtava presidenttiehdokas, miljardööri Donald Trump sai tiistaina apua julkkiskollegalta, kun Alaskan entinen kuvernööri Sarah Palin asettui tukemaan häntä presidentiksi. Asiasta kertoi etukäteen The New York Times -lehti.

Palin oli republikaani John McCainin varapresidenttiehdokas vuoden 2008 vaaleissa ja oikeistopopulistisen teekutsuliikkeen lemmikki. Kuten Trump, myös Palin on tosi-tv-tähti, joka tunnetaan pikemmin räväkkyydestä kuin realismista.

Vuoden 2008 kampanjassa Palin tuli tunnetuksi siitä, ettei hän osannut televisiohaastattelussa nimetä yhtäkään sanoma- tai aikakauslehteä.

”Olen hyvin otettu Sarahin tuesta. Hän on ystävä ja laadukas ihminen, jota arvostan suuresti”, Trump sanoi The New York Times -lehden mukaan.

Palinin tuki voi auttaa Trumpia teekutsuliikkeen äänestäjien kanssa Iowassa, jossa järjestetään ensimmäiset esivaalit 1. helmikuuta.

Trump ja toinen republikaanien oikean laidan ehdokas, senaattori Ted Cruz, taistelevat kärkisijasta Iowassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat