Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ihmisoikeusjärjestö: Venäjän ilmaiskuissa Syyriassa kuollut viikonloppuna yli 60 siviiliä

Venäjän epäillään pommittaneen alueita Syyriassa Deir ez-Zorin kaupungin lähellä kahden vuorokauden aikana. Deir ez-Zor on pääosin terroristijärjestö Isisin hallussa.

Ulkomaat
 

Ainakin 63 siviiliä on kuollut Venäjän tekemissä ilmaiskuissa Syyrian itäosassa, kertoo ihmisoikeusjärjestö Syrian Observatory for Human Rights. Kuolleista yhdeksän on järjestön mukaan lapsia.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Venäjän epäillään pommittaneen alueita Syyriassa Deir ez-Zorin kaupungin lähellä kahden vuorokauden aikana. Deir ez-Zor on pääosin terroristijärjestö Isisin hallussa.

Ilmaiskut ovat tappaneet ihmisiä kahden viime päivän aikana myös Isisin hallussa olevassa Raqqan kaupungissa. Syrian Observatory for Human Rightsin mukaan iskuissa on kuollut ainakin 44 ihmistä.

Presidentti Bashar al-Assadin hallintoa tukeva Venäjä aloitti ilmaiskut Syyriassa syyskuun lopulla. Venäjän mukaan ilmaiskut on suunnattu terroristeja vastaan. Syrian Observatory for Human Rightsin mukaan kolmannes ilmaiskuissa kuolleista on kuitenkin ollut siviilejä.

Järjestön mukaan Venäjän ilmaiskuissa oli kuollut joulukuun loppuun mennessä 2 300 ihmistä, joista 792 oli siviilejä. Venäjä on kiistänyt väitteet siviilien tappamisesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat