Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Shimon Peres jälleen sairaalaan rintakipujen vuoksi

Israelin entinen presidentti joutui toistamiseen sairaalaan kahden viikon sisällä.

Ulkomaat
 
BAZ RATNER / Reuters
Shimon Peres joutui sunnuntaina sairaalaan rintakipujen vuoksi. Hän olisi halunnut kotiin, mutta lääkärit halusivat tarkkailla häntä yön yli.
Shimon Peres joutui sunnuntaina sairaalaan rintakipujen vuoksi. Hän olisi halunnut kotiin, mutta lääkärit halusivat tarkkailla häntä yön yli. Kuva: BAZ RATNER / Reuters

Israelin entinen presidentti Shimon Peres on joutunut sairaalaan rintakipujen takia. Peres sai lievän sydänkohtauksen 14. tammikuuta. Hän pääsi sairaalasta viime viikolla.

Uutistoimisto Reutersin lainaamaan Peresin lääkärin mukaan kyse on lähinnä varotoimenpiteestä.

”Hän tunsi illalla olonsa epämukavaksi. Diagnosoimme hänellä eteisvärinänä tunnetun rytmihäiriön. Veimme hänet sairaalaan. Hän ei kuitenkaan tarvitse mitään hoitotoimenpiteitä”, sanoi Peresin lääkäri Rafi Walden.

Walden sanoi, että 92-vuotias Peres olisi halunnut palata välittömästi kotiin, mutta lääkärit halusivat pitää entisen pääministerin ja presidentin tarkkailtavana ainakin sunnuntain ja maanantain välisen yön.

Puolassa syntynyt Peres toimi Israelin presidenttinä vuosina 2007–2014. Hän on toiminut kahdesti Israelin pääministerinä.

Peres voitti Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 1994 yhdessä Israelin silloisen pääministerin Jitzhak Rabin ja Palestiinan vapautusrintaman johtajan Jasser Arafatin kanssa. Kolmikko palkittiin heidän rauhantyöstään Israelin ja Palestiinan välillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat