Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruotsalaislääkärin epäillään halunneen naisen seksiorjakseen – huumasi myrkytetyillä mansikoilla

Ulkomaat
 
© TT News Agency / Reuters
Syytetty lääkäri (vas.) asianajajansa Mari Schaubin kanssa tuomioistuimessa maanantaina.
Syytetty lääkäri (vas.) asianajajansa Mari Schaubin kanssa tuomioistuimessa maanantaina. Kuva: © TT News Agency / Reuters

Tukholmassa on alkanut oikeudenkäynti, jossa 38-vuotiasta ruotsalaislääkäriä syytetään naisen huumaamisesta, kaappaamisesta ja raiskauksesta. Syyttäjän mukaan miehen tarkoituksena oli vangita nainen vuosikausiksi rakentamaansa tyrmään. Syytetty kiistää raiskauksen. Asiasta kertoo muun muassa ruotsalaislehti Dagens Nyheter.

Syytteiden mukaan lääkäri huumasi naisen ja kuljetti hänet vuosia rakentamaansa tyrmään Etelä-Ruotsissa olevalle maatilalleen Kristianstadissa.

Kun naista alettiin etsiä, mies vei hänet poliisiasemalle. Kuulusteluissa poliisin epäilykset heräsivät ja lääkärin suunnitelma paljastui viranomaisille.

Mies tapasi naisen syyskuussa Tukholmassa. Hän tapasi naisen myös myöhemmin, jolloin hän huumasi naisen ”tyrmäyslääke” Rohypnolilla myrkytetyillä mansikoilla. Mies oli valmistautunut kuljetukseen kumisilla naamiomaskeilla, joita hän ei kuitenkaan käyttänyt.

Mies oli laatinut ”sopimuksen”, jonka mukaan hän lupasi lyhentää naisen vankeutta seksiä vastaan. Kieltäytymisestä mies uhkasi pidentää vankeutta.

”Asiakkaani halusi epätoivoisesti löytää elämänkumppanin”, lääkärin puolustusasianajaja Mari Schaub totesi.

”Hän on hyvin onneton mies, eikä hänellä ole tyttöystävää. Ei hän ole mikään seksuaalinen sadisti.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat