Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pappi läksytti Trumpia kirkossa – ”ehkä tämä oli suunnattu minulle”

Pakolais- ja siirtolaisvastaisista puheista tunnetulle miljardöörille muistutettiin, että kristittyjen pitäisi kääntyä syrjittyjen puoleen.

Ulkomaat
 
Tällainen mies on presidentiksi haluava Donald Trump
Tällainen mies on presidentiksi haluava Donald Trump
Yhdysvaltojen presidentiksi haluava miljardööri Donald Trump on möläyttelijä, joka on suututtanut monet. Suorapuheisuudestaan huolimatta noin neljäsosa republikaanisen puolueen kannattajista haluaa hänet presidenttiehdokkaakseen.

Yhdysvaltojen presidenttikisaan osallistuva miljardööri Donald Trump sai osakseen läksytystä kristillisistä arvoista jumalanpalveluksessa Iowassa, kertoo uutistoimisto AP brittilehti The Guardianin mukaan.

Iowassa järjestetään presidenttivaalien esivaalit runsaan viikon päästä, ja uskonnolliset äänestäjät ovat niissä tärkeässä osassa. Trumpin selkein kilpakumppani republikaaniehdokkaista on Texasin senaattori Ted Cruz, joka on uskonnollisten äänestäjien suosiossa.

Trump osallistui jumalanpalvelukseen presbyteerikirkossa Iowassa osoittaakseen omaa kristillisyyttään, mutta pappi kyseenalaistikin tilaisuudessa epäsuorasti hänen politiikkaansa.

Pamela Saturnia muistutti, että Jeesus opetti kääntymään niiden puoleen, jotka ovat yhteisössä ja maailmassa vähiten rakastettuja, eniten syrjittyjä ja eniten unohdettuja.

Pappi viittasi tarkoittavansa esimerkiksi syyrialaispakolaisia ja meksikolaissiirtolaisia.

Trump on halunnut estää muslimien ja syyrialaispakolaisten maahantulon Yhdysvaltoihin. Hän on myös vaatinut, että maassa oleskelevat miljoonat luvattomat siirtolaiset pitäisi palauttaa ja Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalle pitäisi rakentaa muuri.

”Ehkä tämä oli suunnattu minulle”, Trump myönsi tilaisuuden jälkeen AP:n mukaan.

Republikaanit ja demokraatit valitsevat presidenttiehdokkaansa esivaaleissa, jotka järjestetään jokaisessa osavaltiossa. Ensimmäiset esivaalit pidetään Iowassa helmikuun 1. päivänä.

Eniten ääniä eri osavaltioiden vaaleissa saanut nimitetään puolueen presidenttiehdokkaaksi.

Näin valitaan Yhdysvaltojen presidentti
Näin valitaan Yhdysvaltojen presidentti
Yhdysvaltojen presidentin valinta on monivaiheinen kisa, joka huipentuu marraskuussa 2016. Grafiikkavideo selittää päävaiheet alle kahdessa minuutissa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat