Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Öinen ilmasilta lennätti 30 000 lomailijaa lumen saartamalta saarelta Etelä-Koreassa

Ulkomaat
 
Etelä-Koreassa pahimmat lumisateet 30 vuoteen
Etelä-Koreassa pahimmat lumisateet 30 vuoteen
Etelä-Korean lentoliikenne on lamaantunut pahimpiin lumisateisiin 30 vuoteen. Pääkaupunki Soulissa pakkasta oli viikonloppuna 18 astetta, joka on kylmintä 15 vuoteen.

Läpi yön lentäneet matkustajakoneet lennättivät kymmeniätuhansia turisteja lumen saartamalta Jejun lomasaaren lentokentältä Etelä-Koreassa tiistaina, uutistoimisto AFP kertoi. Osa matkailijoista oli odottanut poispääsyä saarelta kolmatta päivää.

Jejun kansainvälinen lentokenttä suljettiin lauantaina, kun pahimmat lumisateet 30 vuoteen hautasivat kentän lumeen. Lentoja peruttiin jopa yli tuhat.

Etelä-Korean liikenneministeriön mukaan 150 eteläkorealaista ja kansainvälistä lentoa kuljettivat tiistaiyönä noin 30 000 matkustajaa pois saarelta.

Jejua kutsutaan ”Etelä-Korean Havaijiksi”. Se on varsinkin kiinalaisten keskuudessa suosittu lomakohde. Normaalisti leppoisalla saarella pakkanen laski viikonloppuna kuuteen miinusasteeseen.

Etelä-Korean pääkaupungissa Soulissa mitattiin viikonloppuna jopa 18 pakkasastetta, mikä oli kylmin lämpötila 15 vuoteen.

Tiistain aikana Jejusta on määrä lähteä vielä 238 lentoa, jotka kuljettavat yli 45 000 matkustajaa, uutistoimisto AFP kertoi. Kaikkiaan lumiloukussa oli viikonlopun aikana lähes 90 000 matkustajaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat