Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomalaismies kuoli base-hypyssä Kaliforniassa

Ulkomaat
 
Michael Fiala / Reuters
Bixby-silta Kaliforniassa Highway ykkösellä lähellä Big Suria.
Bixby-silta Kaliforniassa Highway ykkösellä lähellä Big Suria. Kuva: Michael Fiala / Reuters

Suomalaismies kuoli base-hypyssä Kaliforniassa. Onnettomuudesta kertoi uutistoimisto AP. Suomen ulkoministeriö vahvisti tiistai-iltana vain, että ”suomalainen on kuollut Kaliforniassa”. Ulkoministeriöllä ei ollut lisää tiedotettavaa tapauksesta keskiviikkona.

Paikallinen poliisi ei ole kertonut miehen henkilöllisyyttä, koska omaisiin ei ole saatu vielä yhteyttä, kertoo Monterey Herald. Ruumiin löytymisestä ei ole varmuutta, eikä ulkoministeriö suostu kommentoimaan asiaa.

”Molempien uskotaan hukkuneen”, totesi sheriffi Steve Bernal lehden mukaan. Muun muassa sukeltajat ovat etsineet molempia hyppääjiä toistaiseksi tuloksetta.

AP:n mukaan suomalaismies yritti pelastaa Bixbyn sillalta hypänneen naisen.

Nainen syöksyi mereen noin sata metriä korkealta sillalta. Viranomaiset löysivät rannalta naisen kypäräkameran, jolle hyppy on tallentunut. Myös suomalaismiehellä oli tiettävästi kamera tallentamassa hyppyä.

Niin naisella kuin suomalaismiehelläkin on AP:n ja paikallisten tiedotusvälineiden mukaan mittava kokemus base-hypyistä. Base-hyppääminen tarkoittaa esimerkiksi korkeista rakennuksista hyppäämistä base-varjon avulla.

Suomalaisia kuolee ulkomailla joka vuosi useita satoja.

Suomen ulkomaanedustusto avustaa tarvittaessa vainajan hautaamiseen, tuhkaamiseen tai kotiuttamisen järjestämisessä. Jos vainajalla ei ollut vakuutusta, omaiset vastaavat kaikista kuluista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat