Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhdysvaltalainen joogaguru tuomittiin miljoonakorvauksiin häirinnästä

Useat naiset ovat syyttäneet Bikram-joogan kehittäjää seksuaalirikoksista.

Ulkomaat
 

Kalifornialainen joogaopettaja Bikram Choudhury joutuu maksamaan entiselle alaiselleen noin kuusi miljoonaa euroa vahingonkorvauksia seksuaalirikosväitteisiin kytkeytyvässä oikeusjutussa, kertovat muiden muassa sanomalehti Los Angeles Times ja Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Oikeus antoi asiassa ratkaisunsa tiistaina. Maksettava summa tulee jo aiemmin annetun 900 000 euron vahingonkorvausrangaistuksen päälle.

Oikeuden mukaan Choudhuryn entinen alainen joutui häirinnän, syrjinnän ja kostotoimenpiteiden uhriksi, kertoo uutistoimisto AFP.

Choudhuryn entinen alainen nosti miestä vastaan oikeusjutun seksuaalisesta ahdistelusta ja perusteettomasta irtisanomisesta.

Choudhuryn yhtiön lakiosaston johtajana toiminut nainen väittää Choudhuryn lähennelleen häntä työsuhteen aikana. Alaisen mukaan hänet erotettiin, kun hän alkoi tutkia väitteitä Choudhuryn tekemistä muista seksuaalirikoksista, kuten joogaoppilaan raiskaamisesta.

Choudhury on kiistänyt syytteet. Hänen mukaansa alainen sai potkut, koska tällä ei ollut lupaa harjoittaa lakia Yhdysvalloissa.

Alaisen ohella kuusi muutakin naista on nostanut oikeusjuttuja Choudhurya vastaan.

Intialaistaustaisen miehen kehittämä, kuumissa huoneissa harjoitettava Bikram-jooga on noussut maailmanlaajuiseen suosioon ja on tunnettu myös Suomessa.

Perustaja on luonut joogalla miljoonaomaisuuden.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat