Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Asemies pidätettiin Pariisin Disneylandissa

Miehen aseistus paljastui hotellin turvatarkastuksessa.

Ulkomaat
 
HS–AFP–Reuters
JACKY NAEGELEN / Reuters
Poliisi vartio Disneylandin pääsisäänkäyntiä lähellä Pariisia torstai-iltana.
Poliisi vartio Disneylandin pääsisäänkäyntiä lähellä Pariisia torstai-iltana. Kuva: JACKY NAEGELEN / Reuters

Ranskan poliisi pidätti torstaina miehen, joka kantoi kahta käsiasetta Pariisin ulkopuolella sijaitsevassa Disneyland-huvipuistossa, kertovat Ranskan viranomaiset.

Uutistoimisto Reutersin poliisilähteiden mukaan 28-vuotiaalla miehellä oli mukanaan kassi, jossa oli aseita ja Koraani. Poliisilähteet kuvailivat miestä ”eurooppalaistaustaiseksi”. Mies jäi kiinni huvipuiston hotellissa, jonne hän oli tehnyt varauksen.

”Aseet löytyivät mieheltä, kun hän kulki metallinpaljastimesta hotellimme käytäntöihin kuuluvassa turvatarkastuksessa”, kertoi Disneylandin edustaja Francois Banon Reutersin mukaan.

Poliisilähteiden mukaan pidätetty mies on heille entuudestaan tuntematon. Sisäministeriön edustajan mukaan poliisi etsii myös naista, joka on saattanut olla miehen seurassa.

Uutistoimisto AFP:n poliisilähteen mukaan mies oli sanonut olevansa aseistettu, koska pelkää oman turvallisuutensa puolesta.

Ranskassa on edelleen hätätila sen jälkeen, kun terroristit tappoivat 130 ihmistä Pariisin terrori-iskuissa marraskuussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat