Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Armeija raportoi kaatuneista Itä-Ukrainassa – ensimmäiset lähes kolmeen viikkoon

Ulkomaat
 
Alexander Ermochenko / Reuters
Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön Etyjin tarkkailijat partioivat osapuolten välisellä alueella toissaviikolla Kominternovessa lähellä Mariupolia.
Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön Etyjin tarkkailijat partioivat osapuolten välisellä alueella toissaviikolla Kominternovessa lähellä Mariupolia. Kuva: Alexander Ermochenko / Reuters

Kaksi ukrainalaista sotilasta on kuollut Itä-Ukrainassa, jossa Ukrainan joukot taistelevat Venäjän tukemia kapinallisia vastaan, armeija kertoi sunnuntaina Ukrainska Pravda -lehden mukaan.

Uutistoimisto AFP:n mukaan ilmoitus katkaisi lähes kolmen viikon rauhallisen kauden, jonka aikana sotilaita ei ollut kuollut.

Syksystä asti voimassa ollut tulitauko on vähentänyt taisteluita selvästi, mutta tulitaukoa on myös rikottu usein. Keväällä 2014 alkaneessa sodassa on kuollut yli 9 000 ihmistä ja yli 20 000 on loukkaantunut tai haavoittunut.

Toinen kuolleista sotilaista kuoli kranaattikeskityksessä Horlivkan lähistöllä, armeijan tiedottaja Oleksandr Motuzjanik sanoi. Lisäksi kolme sotilasta haavoittui.

Toinen kaatunut ei kuollut taistelussa vaan tienvarsipommiin. Samassa räjähdyksessä haavoittui toinen sotilas.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat