Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ajelehtiva rahtialus hinaukseen Ranskassa

Ulkomaat
 
HS
LOIC BERNARDIN / MARINE NATIONALE
Espanjalainen hinaaja-alus onnistui kiinnittymään Biskajanlahdella ajelehtivaan ja vaarallisesti kallistuneeseen rahtilaivaan. Alusta hinataan kohti avomerta. Kuvan luovutti Ranskan merivoimat.
Espanjalainen hinaaja-alus onnistui kiinnittymään Biskajanlahdella ajelehtivaan ja vaarallisesti kallistuneeseen rahtilaivaan. Alusta hinataan kohti avomerta. Kuvan luovutti Ranskan merivoimat. Kuva: LOIC BERNARDIN / MARINE NATIONALE

Meripelastajat onnistuivat maanantaina saamaan hallitsemattomana ajelehtineen rahtilaivan hinaukseen ja estämään laivan karilleajon Ranskan rannikolla, kertoo uutistoimisto AFP.

Paikallisen merenkulkulaitoksen tiedottajan Louis-Xavier Renaux’n mukaan espanjalainen hinaaja on onnistunut kiinnittymään rahtilaivaan, joka on kallistunut vaarallisesti 40–50 asteen kulmaan. Hinaaja on onnistunut ”kääntämään ja suuntaamaan sen kohti avomerta ja aloittamaan hinauksen”, tiedottaja kertoi.

Panamaan rekisteröity Modern Express -alus ehti ajelehtia hankalilla vesillä Biskajanlahdella seitsemän päivää. Alus pyritään nyt hinaamaan mahdollisimman kauas rannikosta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat