Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Brittilehti uutisoi näyttävästi Joensuun Soldiers of Odin -katupartiosta

Ulkomaat
 
Kuvakaappaus brittiläisen Daily Mail sanomalehden verkkosivustolta, jossa esitellään suomalaisia Soldiers of Odin -katupartion jäseniä.
Kuvakaappaus brittiläisen Daily Mail sanomalehden verkkosivustolta, jossa esitellään suomalaisia Soldiers of Odin -katupartion jäseniä.

Brittilehti Daily Mail on huomioinut joensuulaisen Soldiers of Odin -katupartion näyttävästi nettisivuillaan.

Reportaasissaan Daily Mail kertoo Soldiers of Odin -katupartion toiminnasta. Lehti pääsi myös tapaamaan ryhmän johtoa ja vieraili Soldiers of Odinin päämajalla, joka oli Daily Mailin mukaan ”täynnä natsien muistoesineitä ja valkoisen rodun propagandaa”.

Näyttävillä kuvilla väritetyssä artikkelissa ryhmän jäsenet kertovat omista taustoistaan sekä pettymyksestään Suomen hallitusta kohtaan.

Katupartioryhmiä on syksyn ja talven aikana perustettu useille eri paikkakunnille. Partioita on ollut muun muassa Kemissä, Porissa, Joensuussa, Oulussa, Asikkalassa ja Vihdissä.

Ryhmiä on ainakin kolmenlaisia. Osan taustalla on Suomen vastarintaliike, osa kuuluu Kemistä johdettuun Soldiers of Odin -järjestöön. Osa taas on itsenäisiä, paikallisia ryhmiä.

Katupartiot ovat tyypillisesti perustelleet toimintaansa turvattomuudella, jota turvapaikanhakijoiden tai muiden ulkomaalaisten väitetään lisänneen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat