Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Äiti analysoi Jeb Bushia: Liian kohtelias, ei osaa keskeyttää tv-väittelyissä

”Me kasvatimme hänet niin. Hän ei kerskaile niin kuin jotkut muut”, Barbara Bush sanoi.

Ulkomaat
 
Joe Skipper / Reuters
Barbara Bush (kesk) seurasi katsomossa, kun hänen poikansa Jeb Bush ilmoitti tavoittelevansa republikaanipuolueen presidenttiehdokkuutta viime kesäkuussa Miamissa Floridassa.
Barbara Bush (kesk) seurasi katsomossa, kun hänen poikansa Jeb Bush ilmoitti tavoittelevansa republikaanipuolueen presidenttiehdokkuutta viime kesäkuussa Miamissa Floridassa. Kuva: Joe Skipper / Reuters

Oma äiti esitti suorasukaisen arvion siitä, miksi tv-väittelyt eivät ole parantaneet Jeb Bushin asemaa kilvassa Yhdysvaltain republikaanipuolueen presidenttiehdokkuudesta.

”Hän on melkein liian kohtelias. En anna hänelle neuvoja, mutta jos antaisin, kehottaisin keskeyttämään [väittelyissä] niin kuin muutkin tekevät”, Barbara Bush sanoi CBS This Morning -ohjelmassa perjantaina.

”Minusta on tullut parempi keskeyttämään, äiti”, Jeb Bush vastasi.

Barbara Bush, 90, on myös George W. Bushin (presidenttinä 2001–2009) äiti ja George H.W. Bushin (presidenttinä 1989–1993) vaimo. Entinen Floridan kuvernööri Jeb Bush olisi perheen kolmas presidentti, mutta hän on luisunut hännille viime kevään suosikkiasemastaan.

”Hän on niin kohtelias. Me kasvatimme hänet niin. Hän ei kerskaile niin kuin muut”, Barbara Bush sanoi viitaten ilmeisesti rääväsuuna tunnettuun liikemiesmiljardööriin Donald Trumpiin.

Kun haastattelija kysyi, ketä Barbara Bush mahtaa tarkoittaa, tämä vastasi: ”En muista.”

Jeb Bush on aiemminkin turvautunut äitinsä apuun kampanjassaan. Tammikuussa Barbara Bush esiintyi videomainoksessa, jota Trump yltyi pilkkaamaan Twitterissä.

”Katsoin juuri Jebin mainoksen, jossa hän epätoivoisesti tarvitsi äitiään apuun. Jeb – äiti ei voi auttaa sinua Isisin, kiinalaisten tai Putinin kanssa”, Trump kirjoitti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat