Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Äärivasemmistolaiset tuhosivat kymmeniä autoja Berliinissä

Ulkomaat
 

Berliini

Äärivasemmistolaiset ovat ilmoittautuneet lauantain vastaisena yönä autojen ja rakennusten tuhotöiden tekijöiksi Berliinissä.

He sytyttivät muiden muassa neljä autoa, kaksi Mercedestä ja kaksi BMW:tä palamaan. Lisäksi he hakkasivat lommoille 24 muuta autoa ja rikkoivat rakennusten ikkunoita.

Kreuzbergin kaupunginosassa Gleisdreieckin puiston kupeessa sijaitsevalla alueella on uusia taloja, joissa asuu varakkaita ihmisiä.

Silminnäkijät ovat kertoneet 20–40 polkupyörällä liikkuneesta kasvonsa peittäneestä tekijästä, poliisi tiedotti lauantaina. Kaikki oli tapahtunut muutamissa minuuteissa eikä ketään ole otettu kiinni. Tutkinta on siirtynyt Berliinin poliisilta suojelupoliisille.

Lauantaina iltapäivällä Indymedia-vaihtoehtosivustolla julkaisivat tiedotteen, jonka mukaan motiivi oli berliiniläisen sosiaalidemokraattisen poliitikon Tom Schreiberin toimet äärivasemmistolaista väkivaltaa vastaan.

Lauantai-iltana äärivasemmisto järjestää mielenosoituksen Friedrichshainin kaupunginosassa. Poliisi on valmistautunut mahdollisiin mellakoihin. Millainen yhteys edellisenä yönä autoja polttaneilla on lauantain mielenosoitukseen, on auki.

Äärivasemmiston viha on kasvanut samalla kun Berliinin vuokrat nousevat ja monet joutuvat lähtemään kodeistaan muualle. Tilanne on ollut tulehtunut myös sen jälkeen, kun poliisi teki tammikuussa suuren ratsian Friedrichshainissa äärivasemmistolaisten asuttamaan taloon

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat