Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arabiemiraatteihin naispuolinen onnellisuusministeri

Ulkomaat
 

Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin on nimitetty onnellisuudesta, suvaitsevaisuudesta sekä nuorisosta vastaavat ministerit, kertoivat uutistoimisto Reuters ja AFP.

”Kansakuntamme onnellisuus ei ole vain toive – – se tulee kuulumaan kaikkien ministeriöidemme työhön ja olemaan osa elämäntapaamme”, emiraattien pääministeri ja Dubain hallitsija, sheikki Mohammed bin Rashid al-Maktoum totesi Twitter-viestissään.

”Onnellisuusministerin” poikkeuksellisuutta lisää arabiemiraateissa se, että ministeri Ohoud al-Roumi on nainen.

Nimitykset liittyvät emiraattijohdon laajempiin uudelleennimityksiin. Kaikkiaan hallitukseen nimitettiin kahdeksan uutta ministeriä, joista viisi on naisia.

Emiraateilla on lisäksi kunnianhimoiset suunnitelmat lähivuosien varalle. Tavoitteena on parantaa yhteiskuntaa lähes kaikilla mahdollisilla mittareilla.

”Suvaitsevaisuusministerin nimittämisen tarkoituksena on edistää suvaitsevaisuutta arabiemiraateissa. Se on yksi yhteiskuntamme perusarvoistamme”, sheikki totesi aiemmassa viestissään.

Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa on käytössä islamistinen sharia-laki, joka mahdollistaa esimerkiksi kuolemanrangaistukset. Emiraateissa muun muassa homous ja alkoholin juonti ovat ankarasti rangaistavia rikoksia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat