Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muistinsa 30 vuotta sitten salaperäisesti menettänyt mies löytyi Kanadassa – äiti uskoi poikansa kuolleen

51-vuotias kanadalaismies eli 30 vuotta ilmeisesti täysin perheensä unohtaneena

Ulkomaat
 
North American Missing Persons Network
Viranomaiset ovat julkaisseet vuonna 1986 kadonneesta Edgar Latulipista kaksi vanhaa valokuvaa.
Viranomaiset ovat julkaisseet vuonna 1986 kadonneesta Edgar Latulipista kaksi vanhaa valokuvaa. Kuva: North American Missing Persons Network

Kanadan Ontariossa asunut Edgar Latulip oli 21-vuotias, kun hän nousi syyskuussa 1986 Niagaran putouksille matkanneen linja-auton kyytiin ja katosi. Nyt lähes 30 vuotta myöhemmin Latulip on viimein tapaamassa äitinsä.

Henkiseltä iältään 12-vuotiaan tasolla oleva Latulip oli kärsinyt matkallaan jonkinlaisen päävamman ja menettänyt muistinsa, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Sen jälkeen hän oli elänyt Niagaran alueella ilmeisesti täysin perheensä unohtaneena. Vähitellen hän oli kuitenkin alkanut saada väläyksittäin muistojaan takaisin.

Tapahtumavyyhti alkoi lopulta purkautua tammikuussa, kun 51-vuotias mies pyysi sosiaalityöntekijöitä tarkistamaan, löytyisikö Latulip-nimellä tietokannoista mitään mielenkiintoista. Dna-testien jälkeen asia oli selvä: mies oli selittämättömästi kadonnut Edgar Latulip.

Latulipin on nyt määrä tavata äitinsä, joka on jo pitkään uskonut poikansa kuolleen.

”En tiedä, mitä ajatella. Olin täysin ihmeissäni – – haluan vain nähdä hänet”, kommentoi Edgar Latulipin 76-vuotias äiti The Record -lehden haastattelussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat