Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kölnin uudenvuoden rikoksista epäiltynä 73 ihmistä, joista ”valtaosa” turvapaikan­hakijoita

Aiemmin turvapaikanhakijoita kerrottiin olleen epäiltyjen joukossa kolme.

Ulkomaat
 
Virve Rissanen Tiina Rajamäki
WOLFGANG RATTAY / REUTERS
Syyrialaismiehet osoittivat mieltään Kölnin uudenvuodentapahtumia vastaan 16. tammikuuta Kölnin rautatieaseman edustalla.
Syyrialaismiehet osoittivat mieltään Kölnin uudenvuodentapahtumia vastaan 16. tammikuuta Kölnin rautatieaseman edustalla. Kuva: WOLFGANG RATTAY / REUTERS

Kölnin syyttäjä tarkentaa lausuntoaan uudenvuoden tapahtumista. Tekijöiksi epäiltyjä on 73, ja heistä 15 on tutkintavankeudessa, päivitti uutistoimisto AP maanantai-iltana.

Viikonloppuna Die Welt -lehdessä kerrottiin, että joukossa on kolme viime aikoina Saksaan saapunutta turvapaikanhakijaa. Maanantai-iltana syyttäjä Ulrich Bremer kertoi AP:lle, että ylivoimaisesti suurin osa epäillyistä oli turvapaikanhakijoita. Toiset olivat ilmoittaneet suullisesti rajalla hakevansa turvapaikkaa, ja toiset täyttäneet turvapaikkahakemuksen.

Myös Spiegel-lehti vahvistaa tiedon.

Viime viikolla rikosilmoitusten määrä on ylittänyt tuhannen rajapyykin. Syyttäjän mukaan nyt näyttää siltä, että 467 tapaukseen liittyy seksuaalinen ahdistelu.

Uudenvuoden yönä ulkomaalaistaustaiset miehet ahdistelivat pienissä ryhmissä satoja naisia Kölnin rautatieasemalla. Lisäksi monilta vietiin lompakko tai puhelin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat