Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Israel kehotti sotilaitaan välttämään liiallista voimaa – verkossa leviävällä videolla poliisi kaataa pyörätuolilla liikkuvan palestiinalaisen

Kenraaliluutnantti Gadi Eisenkot sanoi israelilaisella tv-kanavalla, että hän ei halua sotilaidensa ampuvan esimerkiksi teinityttöä, joka uhkaa heitä veitsellä.

Ulkomaat
 
Ruutukaappaus Youtube-videolta.
Ruutukaappaus Youtube-videolta.

Israelin armeijan johto pyysi keskiviikkona sotilaitaan välttämään liiallista aseenkäyttöä palestiinalaisia vastaan, kertoo uutistoimisto AFP.

Kenraaliluutnantti Gadi Eisenkot sanoi israelilaisella tv-kanavalla, että hän ei halua sotilaidensa ampuvan esimerkiksi teinityttöä, joka uhkaa heitä veitsellä. Eisenkotin mukaan turhaa voimankäyttöä täytyy nyt välttää.

AFP:n laskelmien mukaan lokakuun alusta lähtien palestiinalaiset ovat tappaneet iskuillaan 25 israelilaista, amerikkalaisen ja eritrealaisen. Samassa ajassa israelilaiset ovat tappaneet 172 palestiinalaista.

Maanantaina internetissä levisi video israelilaisista turvajoukoista, jotka uhkailevat palestiinalaisia aseilla. Yksi heistä kaataa pyörätuolilla liikkuvan palestiinalaismiehen.

The Telegraph -lehden mukaan tilanne alkoi, kun palestiinalaiset yrittivät mennä auttamaan ammuttua teinityttöä.

The Independent -lehti kertoo, että Israelin poliisin puhemies kertoi oikeusministeriön tutkivan videon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat