Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruotsalaislääkäri piti nuorta naista vankina bunkkerissa – oikeus tuomitsi 10 vuodeksi vankeuteen

38-vuotias mies oli rakentanut bunkkeria ja suunnitellut rikosta vuosikausia

Ulkomaat
 
TT
Ruotsin poliisin välittämä kuva Martin Peter Trenneborgin äänieristetystä bunkkerista.
Ruotsin poliisin välittämä kuva Martin Peter Trenneborgin äänieristetystä bunkkerista. Kuva: TT

Ruotsalainen lääkäri on tuomittu kymmeneksi vuodeksi vankeuteen nuoren naisen sieppaamisesta ja pitämisestä äänieristetyssä bunkkerissa kuuden päivän ajan.

38-vuotias Martin Peter Trenneborg oli oikeuden mukaan suunnitellut rikosta pitkään, ja suunnitteli pitävänsä sieppaamansa naista väkisin tyttöystävänään ja seksikumppaninaan, ruotsalaismediat kertovat.

Tuomittu tapasi uhrinsa ensimmäisen kerran syyskuun alkupuolella viime vuonna. Dagens Nyheterin mukaan hän puhui uhrille englantia ja yritti vakuuttaa olevansa amerikkalainen.

Mies ja nainen tapasivat parin päivän päästä uudelleen Tukholmassa, jolloin lääkäri huumasi uhrinsa rauhoittavia sisältävillä mansikoilla. Sitten hän kuljetti naisen Kristianstadin lähelle Skåneen noin 550 kilometrin päähän Tukholmasta. Siellä nainen heräsi bunkkerista.

Oikeuden mukaan lääkäri oli rakentanut bunkkeria vuosikausia. Äänieristetyssä bunkkerissa oli elektroniset lukot ja monia huoneita.

Tuomitun puolustusasianajaja kertoi Dagens Nyheterille, että miehen ”tarkoituksena oli löytää elämänkumppani”.

Kuuden päivän vankeuden jälkeen nainen ja mies palasivat Tukholmaan hakemaan naisen tavaroita. Siellä heille selvisi, että naisen omaiset olivat tehneet hänestä katoamisilmoituksen. Tuomittu vei naisen poliisiasemalle ja painosti häntä kertomaan, että hän lähti miehen mukaan vapaaehtoisesti. Totuus kuitenkin selvisi poliiseille, kun nämä vetivät naisen sivuun ja keskustelivat hänen kanssaan ilman miestä. Tällöin nainen purskahti itkuun ja kertoi poliiseille piinastaan.

Johan Nilsson / TT
Bunkkeri sijaitsi Martin Peter Trenneborgin tilalla Skånessa.
Bunkkeri sijaitsi Martin Peter Trenneborgin tilalla Skånessa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat