Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donald Trump juhli Nevadan esivaaleissa – ”Voitamme, voitamme, voitamme koko maan”

Kyseessä oli jo kolmas perättäinen voitto Trumpille.

Ulkomaat
 
Tällainen mies on presidentiksi haluava Donald Trump
Tällainen mies on presidentiksi haluava Donald Trump
Yhdysvaltojen presidentiksi haluava miljardööri Donald Trump on möläyttelijä, joka on suututtanut monet. Suorapuheisuudestaan huolimatta noin neljäsosa republikaanisen puolueen kannattajista haluaa hänet presidenttiehdokkaakseen.

Jussi Niemeläinen HS

Republikaanipuolueen presidenttiehdokkuutta tavoitteleva Donald Trump päihitti kilpakumppaninsa Nevadan esivaaleissa tiistaina, kertovat uutistoimistot Reuters ja AFP.

Se oli Trumpille jo kolmas peräkkäinen voitto. Aiemmin hän on kerännyt republikaanien suurimman äänisaaliin New Hampshiressä ja Etelä-Carolinassa.

Puolueen mukaan Trump sai Nevadassa annetuista äänistä 45,9 prosenttia. Hänen kilpakumppaninsa Marco Rubio keräsi 23,9 prosentin äänisaaliin. Kisassa kolmanneksi tullut Ted Cruz sai 21,4 prosenttia.

”Jos kuuntelee asiantuntijoita, meidän ei odotettu saavuttavan paljonkaan voittoja, mutta nyt voitamme, voitamme, voitamme koko maan”, Trump sanoi voitonjuhlissaan Las Vegasissa Reutersin mukaan.

Uutiskanava BBC:n mukaan vaaliviranomaiset tutkivat väitteitä, joiden mukaan jotkut olisivat voineet äänestää kahdesti. Lisäksi yhdellä äänestyspaikalla ei ollut riittävästi äänestyslipukkeita.

Jotkut vapaaehtoiset vaalityöntekijät olivat myös pukeutuneet Trumpia kannattaviin vaatteisiin, mutta viranomaisten mukaan se ei ole kiellettyä.

© CHRIS KEANE / Reuters
Donald Trump
Donald Trump
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat