Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Missä olit kun kuulit Olof Palmen murhasta? Vastaa HS:n kyselyyn

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat
/ HS
Näin Helsingin Sanomat uutisoi Olof Palmen murhasta uutisetusivullaan 2. maaliskuuta 1986.
Näin Helsingin Sanomat uutisoi Olof Palmen murhasta uutisetusivullaan 2. maaliskuuta 1986. Kuva: / HS

Ruotsin entisen pääministerin Olof Palmen murhasta tulee sunnuntaina kuluneeksi tasan 30 vuotta. Palme murhattiin Tukholmassa perjantaina 28. helmikuuta 1986, kun hän oli palaamassa elokuvista Lisbet-vaimonsa kanssa.

Murhaajaa ei ole edelleenkään saatu selville. Tapaus ravisteli Ruotsia, mutta se nousi isoksi uutiseksi ja puheenaiheeksi myös Suomessa. Tästä linkistä voit lukea Helsingin Sanomien pääuutissivun Palmen murhan jälkeen.

HS.fi käsittelee Palmen murhaa tällä viikolla. Torstaina Ruotsin poliisi pitää tiedotustilaisuuden, jossa kerrotaan murhatutkinnan etenemisestä. Perjantaina kerromme, millainen mies oli Christer Pettersson, joka oli pitkään murhan pääepäilty.

Sunnuntaina HS julkaisee harvinaisen haastattelun, jossa murhaa alusta asti tutkinut Lennart Gustafsson kertoo, mitä hän ajattelee tapahtumista.

Haluamme myös kerätä HS:n lukijoiden muistoja Olof Palmen murhaan liittyen. Missä olit, kun kuulit Palmen murhasta? Mitä tuntemuksia tapaus herätti?

Kirjoita lyhyt kuvaus alla olevalle lomakkeelle. Kokoamme lukijoiden muistoista jutun, joka julkaistaan HS.fi:ssä lauantaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat