Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Apple ei aio sallia FBI:lle pääsyä iPhoneen – pitää vaatimusta ennenkuulumattomana

Ulkomaat
 
Apple: iPhonen salauksen murtamisesta voisi tulla ”vaarallinen ennakkotapaus”
Apple: iPhonen salauksen murtamisesta voisi tulla ”vaarallinen ennakkotapaus”
Losangelesilainen tuomioistuin on määrännyt, että Applen täytyy murtaa salaus, jotta FBI pääsisi tutkimaan San Bernardinon terrori-iskusta syytetyn iPhone-puhelinta. Applen toimitusjohtaja Tim Cook sanoo yhtiön olevan huolissaan satojen miljoonien ihmisten tietoturvasta. Kuva: Reuters.

Teknologiayritys Apple on jättänyt oikeudelle kirjelmän, jossa se vastustaa FBI:n vaatimusta purkaa iPhone-puhelimen suojaus, kertoo uutistoimisto Reuters.

Liittovaltion viranomaiset vaativat, että Apple murtautuu Sayeed Farookin iPhoneen. Farook oli San Bernardinossa Kaliforniassa tehdyn terrori-iskun toinen toteuttaja.

Applen mukaan viranomaisten vaatimukset rikkovat sen perustuslaillisia oikeuksia. Kirjelmässä kuvaillaan viranomaisten pyyntöä ennenkuulumattomaksi, ja toistetaan, että laitteen suojauksen purkaminen loisi vaarallisen ennakkotapauksen.

FBI-johtaja James Comey kommentoi Reutersin mukaan aiemmin torstaina, että Applen tapauksesta tuskin tulisi tiennäyttäjää, joka vaarantaisi yhtiön asiakkaiden tietoturvan. Comey perustelee lausuntoaan sillä, että laajemmat päätökset salatun tiedon käsittelyyn menisivät joka tapauksessa Yhdysvaltain kongressin kautta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat