Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjä pidätti rikollispomon, jota epäillään pakolaisten matkojen järjestelystä Suomeen

Venäjän presidentti Vladimir Putin kehotti perjantaina turvallisuuspalvelu FSB:tä kontrolloimaan ”pakolaisvirtoja” paremmin.

Ulkomaat
 
Juha Metso
Venäjän kautta Suomeen tulleet turvapaikanhakijat ovat matkustaneet Kantalahden ja Alakurtin kautta.
Venäjän kautta Suomeen tulleet turvapaikanhakijat ovat matkustaneet Kantalahden ja Alakurtin kautta. Kuva: Juha Metso

Venäjä on pidättänyt miehen, jota epäillään turvapaikanhakijoiden matkojen järjestämisestä Suomeen ja Norjaan, venäläinen uutistoimisto Flash Nord kertoo.

Venäjän sisäministeriön Murmanskin alueen rikostutkintajohtaja Maksim Smirnov kertoi lehdistötilaisuudessa perjantaina, että pidätetty kuuluu Venäjän järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Hän oli etsittynä useiden kiinteistöpetosten vuoksi, joiden tekemisessä hänellä on ainakin kuusi alaista, Ilta-Sanomat kertoo. Kiinteistöpetoksissa mies huijasi asuntoja esimerkiksi velkakierteeseen joutuneilta alkoholisteilta.

Venäjän presidentti Vladimir Putin käski perjantaina turvallisuuspalvelu FSB:n kiristämään turvapaikanhakijoiden valvontaa.

”Tulee vahvistaa niiden pakolaisvirtojen kontrollia, jotka suuntautuvat sekä Venäjälle että sen kautta Eurooppaan”, Putin sanoi uutistoimisto Tassin mukaan.

Murmanskin alueen syyttäjänviraston tiedottaja Evelina Makarova sanoi Helsingin Sanomille perjantaina, että Venäjä puuttuu asiaan, jos Venäjän kansalaiset avustavat turvapaikanhakijoiden liikkumista.

Makarovan mukaan Venäjä ei kuitenkaan ole muuttamassa käytäntöään päästää viisumittomia turvapaikanhakijoita Suomeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat