Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hävittäjät iskivät kuuteen kaupunkiin Aleppon ympäristössä Syyriassa

Kapinallisten mukaan koneet olivat venäläisiä, tarkkailujärjestön mukaan tästä ei ollut varmuutta.

Ulkomaat
 
RODI SAID / Reuters
Syyrian kapinallisten sotilaat lepäsivät al-Shadadin kaupungissa Hasakan maakunnassa perjantaina.
Syyrian kapinallisten sotilaat lepäsivät al-Shadadin kaupungissa Hasakan maakunnassa perjantaina. Kuva: RODI SAID / Reuters

Sotakoneet pommittivat kuutta kaupunkia Aleppon läheisyydessä lauantaina, kertoi tarkkailujärjestö Syrian Observatory for Human Rights uutistoimisto Reutersin mukaan.

Syyriassa alkoi lauantaina tulitauko, johon myös Syyrian hallituksen puolella ilmaiskuja tehnyt Venäjä on sitoutunut.

Kapinallisten mukaan lauantain ilmaiskut olivat venäläisten sotalentokoneiden tekemiä, mutta Syrian Observatory for Human Rightsin mukaan tästä ei ole varmuutta.

Kapinalliset vannoivat pitävänsä itse kiinni tulitauosta.

”Eilen [lauantaina] oli ensimmäinen päivä, jolloin ihmiset saattoivat lähteä ulos kävelylle”, opposition yhteisen neuvotteluryhmän edustaja Salim al-Muslat sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Saudi-Arabia väitti Venäjän ja Syyrian ilmavoimien iskeneen maltillisina pidettyjä kapinallisia vastaan. Venäjä puolestaan syytti tulitauon rikkomisesta Turkkia ja kapinallisia, joskin se sanoi, että laajasti arvioiden sopimus on pitänyt.

Venäjä ilmoitti pidättäytyvänsä kaikista pommituksista lauantaina, jotta mitään mahdollisuuksia erehdyksiin ei jäisi. Venäjän on epäilty käyttävän hyväkseen sitä, että ääri-islamilaiset Isis ja al-Nusran rintama eivät kuulu tulitauon piiriin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat