Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n suora studiokeskustelu juuri nyt: Trump ja Clinton jyräsivät supertiistaina – mitä se tarkoittaa?

Ulkomaat
 

Yhdysvaltojen presidenttikisa otti suuren askeleen eteenpäin keskiviikkona aamuyöstä Suomen aikaa.

Niin kutsuttuna supertiistaina oli jaossa niin suuri määrä valitsijamiehiä, että sekä republikaanien Donald Trumpilla että demokraattien Hillary Clintonilla käsillä olivat mahdollisuudet ottaa lujat otteet puolueidensa ehdokkuuksista.

Alustavien tietojen mukaan näyttää siltä, että sekä Trump että Clinton sinetöivät asemansa. Juttu tuoreimmista tuloksista luettavissa täällä.

HS:n verkkosivuilla ja sovelluksessa tuloksen arvioi tuoreeltaan kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski. Hän seuraa jännitysnäytelmää Texasissa, joka on suurin tiistaina äänestävistä osavaltioista.

Tulosten pureskelu jatkuu HSTV:ssä kello 9 alkavalla live-keskustelulla. Silloin ulkomaantoimittaja Petja Pelli ja yritysverkosto Amchamin toimitusjohtaja Kristiina Helenius puhuvat muun muassa siitä, kuinka todennäköiseltä Clinton vastaan Trump -kisa aamun tietojen valossa näyttää. Lisäksi kuullaan jo arviot siitäkin, mitkä olisivat Trumpin mahdollisuudet tällaisessa taistossa.

Yhdysvalloissa vuosia asunut Helenius on entinen Suomen Washingtonin-suurlähetystön lehdistöneuvos ja innokas Yhdysvaltojen politiikan seuraaja.

Liisa Takala ja Mitro Härkönen / HS
Kristiina Helenius ja Petja Pelli
Kristiina Helenius ja Petja Pelli
Näin valitaan Yhdysvaltojen presidentti
Näin valitaan Yhdysvaltojen presidentti
Yhdysvaltojen presidentin valinta on monivaiheinen kisa, joka huipentuu marraskuussa 2016. Grafiikkavideo selittää päävaiheet alle kahdessa minuutissa.
Tällainen mies on presidentiksi haluava Donald Trump
Tällainen mies on presidentiksi haluava Donald Trump
Yhdysvaltojen presidentiksi haluava miljardööri Donald Trump on möläyttelijä, joka on suututtanut monet. Suorapuheisuudestaan huolimatta noin neljäsosa republikaanisen puolueen kannattajista haluaa hänet presidenttiehdokkaakseen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat