Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donald Trumpin poika oli samassa radio-ohjelmassa rotukiihkoilijan kanssa

Mukana ollut James Edwards on haastatellut omassa ohjelmassaan muun muassa Ku Klux Klanin entistä johtajaa ja tunnettua holokaustin kieltäjää.

Ulkomaat
 
PHILIP SEARS / Reuters
Donald Trump Jr. esiintyi tiistaina isänsä Donald Trumpin vaalitilaisuudessa Valdostan kaupungissa Georgiassa.
Donald Trump Jr. esiintyi tiistaina isänsä Donald Trumpin vaalitilaisuudessa Valdostan kaupungissa Georgiassa. Kuva: PHILIP SEARS / Reuters

”Valkoisen rodun ylivallan” kannattajat näyttävät pysyttelevän Yhdysvaltain presidentiksi pyrkivän Donald Trumpin kampanjan liepeillä.

Sunnuntaina Trump herätti runsaasti kielteistä huomiota, kun hän ei suostunut tuomitsemaan rasistista Ku Klux Klan -järjestöä uutiskanava CNN:n haastattelussa. Perjantaina hänen kampanjatilaisuudessaan pääsi näkyvästi esille mies, jolla oli saman järjestön paita.

Nyt hämmennystä on herättänyt Trumpin poika Donald Trump Jr. Uutistoimisto Reutersin mukaan hän osallistui tiistaina radiolähetykseen, jossa oli mukana rasistisen radio-ohjelman juontaja.

Trump Jr. oli haastateltavana konservatiivisena tunnetussa Liberty Roundtable -ohjelmassa, jonka isäntänä toimii Sam Bushman. Ohjelman edetessä kysymyksiä esitti kuitenkin myös James Edwards, jonka ohjelmaa The Political Cesspool (politiikan likakaivo) on syytetty rotukiihkoilusta ja juutalaisvastaisuudesta.

Edwards on haastatellut yli kymmenen vuotta jatkuneessa ohjelmassaan muun muassa entistä Ku Klux Klanin johtajaa David Dukea sekä viime vuonna kuollutta äärioikeiston edustajaa ja holokaustin kieltäjää Willis Cartoa.

Edwardsin ohjelman takana on Bushmanin Liberty News Radio -yhtiö. Edwards kertoikin tiistaina blogissaan, että hän aikoo uusia Trump Jr:n tiistaisen haastattelun lauantaina omassa ohjelmassaan.

Haastattelu on herättänyt kysymyksiä siitä, hyväksyykö Donald Trump kampanjassaan Ku Klux Klanilta saamansa tuen.

Trumpin kampanjatoimisto kiistää tienneensä Trumpin pojan tiistaisesta haastattelusta ja Edwardsin näkemyksistä. Tiedottaja Hope Dicks ilmoitti Reutersille sähköpostitse, että Trump Jr. ei tiennyt toisesta haastattelijasta ja Edwardsin edustama maailmankuva on täysin tuomittava.

Myös Edwards on jo ehtinyt kiistää läsnäolonsa liittymisen Trumpin kampanjaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat